כיריים

לב הבית שלנו תמיד היה המטבח. כך שכשאנו מתכננים את עיצוב המטבח, נשקיע מחשבה בין היתר בכיריים המהווים את  הכלי המרכזי.
אמצעי הבישול החשוב.

ולמה דווקא הכיריים ?

הכיריים הם ההתחלה. התחלת ההכנה לארוחה. משך זמן הבישול והשהות בהכנת הארוחה הוא זמן יקר.

ולכן במהלך השנים טכנולוגיות ייצור הכיריים בעולם בכלל וב-BARAZZA בפרט השתנו והתפתחו למספר סוגים.

כגון- גז, אינדוקציה, חשמל, קרמיות.

כשהדומיננטיים מאז ועד היום הם עדיין הכיריים גז.

יש יתרונות בולטים לכיריים גז אל מול השאר, בשל יכולת השליטה המדויקת יותר על גודל הלהבה, טמפרטורת הלהבה, קצב הבישול. כיוון הלהבה משפיע ישירות על הורדה או העלאת הטמפרטורה (להבדיל מחשמליות למשל) הבישול מהיר יותר והחיסכון באנרגיה.

הבחירה בכיריים מתבססת על מספר פרמטרים שללקוח חשוב. ולזה חברת BARAZZA  מתייחסת בפיתוח חדשנות ושדרוגים בכיריים.

החשוב ביותר הוא רמת הבטיחות (מנגנוני הגנה שבמידה והאש נכבית הגז מפסיק לצאת, מה שכיום הינו תו תקן מחייב לכיריים גז), לצד פרמטרים של כמות השימוש בכיריים, שעות בישול, מס' סירים במקביל, ניקוי הכיריים. כשההתייחסות היא למי שצורך ומבשל יותר, חשוב מס' רב של להבות, להבות גדולות וזאת לצד עיצוב מודרני ופרקטי.

 

t2

חברת BARAZZA מאפשרת מס' אופציות להתקנות של סוגי הכיריים.

התקנה עליונה -אלו הם כיריים המותקנות, מעל לקו השיש.

כשיש דגמים שבהן הכיריים עליונות שקועות או כיריים הנמצאות בקו השייש.

התקנה שטוחה – הכיריים ב"קו 0" עם השיש. ( חברת BARAZZA היא החברה המייצרת את הכיריים השטוחות והשקועות ביותר בעולם.)

התקנה תחתונה – מתחת לקו השיש. כל אופן ההתקנה שה"מבערים" יהיו בקו אחיד עם השיש. מה שנותן מראה אסתטי מחד ונוחות מאידך המאפשרת החלקת הסיר וקלות שהעברת הסיר לשיש.

לצד הכיריים גז, לא נתעלם כמובן גם מכיריים אינדוקציה כשהייחודיות שלהן הוא המראה הנקי, ניקיון ותחזוקה קלים יותר,

רק לנגב לעומת הוצאת חלקים מכיריים גז וניקיון כל חלק בנפרד.

היום קיים מבחר גדול של כיריים הן מבחינת סוגי כיריים והן מבחינת דגמים וחברות.

כיריים של חברת BARAZZA אף מאפשרות שילוב כיריים מסדרה שלמה תואמת לכיור, למשטח הנירוסטה של השיש, לברז מה שנותן מראה אחיד של מוצרים מאותה הסידרה.

סרטונים

למותגים נוספים

MGS
Cutting
BARAZZA
FRECAN
WESCO
nicos international
INLE
Big Chill